Pääsiäinen  =  Sovitus

Tervetuloa tänne sivulle. Syntisi ja sairautesi sovitettiin. Hinta maksettiin.

Kärsivä Kristus

"mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut."  Jes. 53: 5

Jeesus Getsemanen puutarhassa

 

Getsemanen

Luuk. 22 luvusta "Ja hän vetäytyi heistä noin kivenheiton päähän, laskeutui polvilleen ja rukoili sanoen: "Isä, jos sinä tahdot, niin ota pois minulta tämä malja; älköön kuitenkaan tapahtuko minun tahtoni, vaan sinun". Niin hänelle ilmestyi taivaasta enkeli, joka vahvisti häntä."

 

Jes. 53 1-7

”Kuka uskoo meidän saarnamme, kenelle Herran käsivarsi iloitetaan? Hän kasvoi Herrran edessä niinkuin vesa, niinkuin juuri kuivasta maasta. Ei ollut hänellä vartta eikä kauneutta, me näimme hänet, mutta ei ollut hänellä muotoa, johon me olisimme mielistyneet. Hän oli ylenkatsottu, ihmisten hylkäämä, kipujen mies ja sairauden tuttava, jota näkemästä kaikki kasvonsa peittivät, halveksittu, jota emme minäkään pitäneet. Mutta totisesti, meidän sairautemme hän kantoi, meidän kipumme hä sälytti päällensä. Me pidimme häntä rangaistuna, Jumalan lyömänä ja vaivaamana, mutta hän on haavoitettu meidän rikkomustemme tähden, runneltu meidän pahain tekojemme tähden. Rangaistus oli hänen päällänsä, että meillä rauha olisi, ja hänen haavainsa kautta me olemme paratut. Me vaelsimme kaikki eksyksissä niinkuin lampaat, kukin meistä poikkesi omalle tielleen. Mutta Herra heitti hänen päällensä kaikkien meidän syntivelkamme. Häntä piinattiin ja hän alistui siihen eikä suutansa avannut; niinkuin karitsa joka teuraaksi viedään, niinkuin lammas, joka on ääneti keritsijäinsä edessä, niin ei hän suutansa avannut.”

 

Matt. 27 luvusta

"Mutta kuudennesta hetkestä alkaen tuli pimeys yli kaiken maan, ja sitä kesti hamaan yhdeksänteen hetkeen" "Ja katso, temppelin esirippu repesi kahtia ylhäältä alas asti, ja maa järisi, ja kalliot halkesivat jne.."

 

Matt 28 luvusta

" Herran enkeli astui alas taivaasta, tuli ja vieritti kiven pois.." "Hän oli näöltään niinkuin salama ja hänen vaatteensa olivat valkeat kuin lumi." "Ja kun sapatti oli päättynyt ja viikon ensimmäisen päivän aamu koitti... "Ei hän ole täällä, sillä hän on noussut ylös, niinkuin hän sanoi" "Ja kun he näkivät hänet, niin he kumartaen rukoilivat häntä, mutta muutamat epäilivät. Ja Jeesus tuli heidän tykönsä ja puhui heille ja sanoi: Minulle on annettu kaikki valta, taivaassa ja maan päällä." 

 

Jeesus nousi kuolleista

Matt. 26 luvusta

"Ja heidän syödessään Jeesus otti leivän siunasi, mursi ja antoi opetuslapsillensa ja sanoi: "Ottakaa ja syökää; tämä on minun ruumiini" Ja hän otti maljan, kiitti ja antoi heille ja sanoi: "Juokaa tästä kaikki, sillä tämä on minun vereni, liiton veri, joka monen edestä vuodatetaan syntien anteeksiantamiseksi." 

 

”Sillä kaikki,

joita Jumalan Henki kuljettaa ovat Jumalan lapsia.”

Room 8:12 ”Henki itse todistaa meidän henkemme kanssa, että me olemme Jumalan lapsia. Mutta , jos olemme lapsia, niin olemme myöskin perillisiä, Jumalan perillisiä ja Kristuksen kanssaperillisiä, jos kerran yhdessä hänen kansaan kärsimme, että me yhdessä myös kirkastuisimme.”

Room. 8: 16-17 Tästä kaikesta me tiedämme, että olemme uskossa Jeesukseen. Henki todistaa meille niin kuin tuossa oli Raamatun Sanat. Tämä on kallisarvoista ja todella kilvoittelemisen arvoista. Ei jätetä pois uskallustamme, jonka anti on suuri! Jumala antaa vain parasta. Se on sitä, että meillä on iankaikkinen elämä Hänen Pojassaan Jeesuksessa Kristuksessa. Mikään ei vedä vertoja tälle niin kuin tuossa samassa Raamatun kohdassa jakeessa 18-19 edelleen on sanottuna ja sinä voit sen omasta  Raamatustasi lukea vaikka koko kuvun loppuun saakka.  ”Jos Jumala on meidän puolellamme, kuka ... olla meitä vastaan?” 

Näinhän on se on kirjoitettu Jumalan Sanaan, me uskomme. Kiitos Herralle! Hän rakastaa meitä niin paljon. Niin kuin Isä vain välittää! Taivaan Isä! Miksi ei palveltaisi Häntä, kiitettäisi Häntä? Meillä on aina toivo. Kannattaa rukoilla, pyytää ja anoa. Se on etuoikeutemme. Jumalan Sanaan saa aina luottaa. Se on ainut pysyvä ja luotettava tänä epävakaana aikana. Iloitaan ja riemuitaan siitä, että Hän on meidät pelastanut ja nimiinsä ottanut. 

Me olemme Hänen. Halleluja!

Katsotaan luottavasti tänäkin alkaneena vuotena Häneen!  Riiputaan siinä kiinni. Muuta ei meiltä vaaditakaan. Hän on aina olosuhteiden Herra! Kaikissa tilanteissa! Usko ja koe, kuinka hyvä Hän on! Kaikki muu kalpenee ja jää arvottomaksi tämän rinnalla.

Usko Jeesukseen pelastaa meidät. Vahvistaa uskoasi. Sillä Hän, joka antoi lupauksen on uskollinen. ” Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille.” Joh. 14: 27  

Herran siunaamaa jatkoa!

 

Pyhän Raamatun Sanat:

Ps. 102: 17-18 ”kun Herra rakentaa Siionin ja ilmestyy kunniassansa, kun hän kääntyy niiden rukouksen puoleen, jotka ovat kaikkensa menettäneet, eikä enää heidän rukoustansa hylkää.”    

Hän ilmestyy kansalleen Meidän on lupa rukoilla montako kertaa vuodessa? Meidän on lupa rukoilla, joka päivä, sillä  Raamatussahan on ”anokaa” 365 X.

Parasta elämässäni on ollut se,kun olen antanut ajastani päivän rukoukseen.  Siinä on Herra antanut armoitustaan ja siunannut ja siunaukset kantaa. Meidän tulee viipyä Hänen kasvojensa edessä. Saada ikäänkuin sellainen rukouksen henki,  joka haluaa olla siinä alttarilla veren alla. Olla hänen läsnäollossaan. Siinä Hän puhuu.

Tulee kiitos ja ylistys hänelle

 

Fil 4:4-7 ”Iloitkaa aina Herrassa!

Vieläkin sanon:  iloitkaa! Tulkoon teidän lempeytenne ihmisten  tietoon. Herra on lähellä.” Kaikesta voimme iloita onhan Hän kanssamme.  ”Älkää mistää murehtiko, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukouksella ja anomisella kiitoksen kanssa Jumalalle tiettäväksi, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, on varjeleva teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa.” 13 jae ”Kaikki minä voin Hänessä, joka minuavahvistaa.” 

Fil 2:3  ” Sillä Jumala on se, joka teissä vaikuttaa sekä tahtomisen että tekemisen, että  hänen hyvä tahtonsa tapahtuisi.” Jumalan armo on sitä varten, jotta voisimme tehdä hänen tahtonsa. Ei siinä, että eläisimme synnissä , vaan varjeltuina uskossa. Armo vanhurskauttaa. 

 Rm. 10:10 ”Sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnuksella pelastutaan.” 

Rm. 9:30 ”Mitä me siis sanomme ? Että pakanat, jotka eivät tavoitelleet vanhurskautta, ovat saaneet vanhurskauden, joka uskosta tulee.”

Olemme Jumalan lapsia ja taivaan perillisiä Jeesuksen Veren armosta. Eletään sen kutsumuksen mukaan puhdasta elämää Jumalan johdatuksessa.

Apt 4:30-31 ”Ja ojenna kätesi, niin että sairaat parantuvat ja tunnustekoja ja ihmeitä tapahtuu sinun pyhän Poikasi Jeesuksen nimen kautta.  Ja kun he olivat rukoilleet, vapisi se paikka, jossa he olivat koolla , ja he tulivat kaikki PH täytetyiksi  ja puhuivat Jumalan Sanaa rohkeasti.” Jos astiasi on puhdas, niin ei ole estettä täyttyä PH.

Ef:6:10 ”Lopuksi,vahvistukaa Herrassa ja hänen väkevyytensä voimassa.”

Amen.

 

Elämässä ollaan valintojen edessä!

Menitpä täällä Suomessa vaikka vain ruokakauppaan niin on valitoja. Tarjolla on paljon erilaisia tuotteita. Kerran Jumala antoi valinnan mahdollisuuden minulle uskossa olessani, kun oli elämässä kaikki hyvin asunto, työpaikka, srk-elämä jne kunnossa. Hän sanoi, että Hän tarjoaa vaikeampaa tietä, mutta siinä on SUUREMMAT  SIUNAUKSET.

Tämä kosketti, itkin ja päätin ottaa sen vaikeimman tien.  Tällä tiellä ollaan ja taisteluja käydään, mutta suuret on siunaukset. Mahtavaa nähdä mitä Herra tekee. Tee hyviä ratkaisuja. Tärkein valinta on valita Jeesus elämään Herraksi. 

Kaitatie leveän sijaan.

Jeesus tulee takaisin

Toivoa on

Hän rakastaa