Raamattua kuvina

Tervetuloa Sanan äärelle

Raamattu on ohjekirja,

tienviitta Jeesus-tiellä. "Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta." Joh. 1 kirje 1:1 Raamatun sanamäärä on n.770 000 sanaa. Se tekee 3 500 000 kirjainta. 70 tuntia kuluisi koko Raamatun läpi lukemiseen.

Raamattua

Raamatussa on lupauksia  325 000 sinulle!

 

Jumalan Sanan voima

”Sillä niinkuin sade ja lumi, joka taivaasta tulee, ei sinne palaja, vaan kostuttaa maan, tekee sen hedelmälliseksi, antaa kylväjälle siemenen ja syöjälle leivän, niin on myös minun sanani, joka minun suustani lähtee: ei se minun tyköni tyhjänä palaja, vaan tekee sen, mikä minulle otollista on, ja saa menestymään sen, mitä varten minä sen lähetin.”

 

Paavalin toinen kirje Korittolaisille 1 luku jakeet 3 -4

"Kiitetty olkoon meidän Herramme Jeesuksen  Kristuksen Jumala ja Isä, laupeuden Isä ja kaiken lohdutuksen Jumala, joka lohduttaa meitä kaikessa ahdistuksessamme, että me sillä lohdutuksella, jolla Jumala meitä itseämme lohduttaa niitä, jotka kaikkinaisessa ahdistuksessa ovat."

Ylisti Jumalaa

Apt. 17: 26-27

”Ja hän on tehnyt koko ihmissuvun yhdestä ainoasta asumaan kaikkea maanpiiriä, ja on säätänyt heille määrätyt ajat ja heidän asumisensa rajat, että he etsisivät Jumalaa, jos ehkä voisivat hapuilemalla hänet löytää - hänet, joka ei ole kaukana yhdestäkään meistä;

Ja jae 30 jatkaa

”Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.

Näin se oli minunkin kohdalla parannus oli jo nuorena tehtävä. Sain lähteä Jeesus-tielle seuraamaan ja palvelemaan Jeesusta. Kiitos Jeesus tästä armon päivästä.

Siunaa meitä jokaista ja anna armosi meille!

Amen.

Hyvä Paimen

Heb. 4: 12

"Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija.."

Jer, 17: 9-10 "Petollinen on sydän ylitse kaiken ja pahan ilkinen; kuka taitaa sen tuntea? Minä, Herra, tutkin sydämen, koettelen munaskuut, ja annan jokaiselle hänen vaelluksensa mukaan, hänen töittensä hedelmän mukaan."

Matt. 19:26

"Niin Jeesus katsoi heihin ja sanoi heille: "Ihmisille se on mahdotonta, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista"

Jeesus sovitti Isän edessä syntimme ja sairautemme

Jeesus elävä vesi

Jeesus maailman valo

Jeesus on tie, totuus ja elämä

Jeesus Kristus

Jeesus armahtaa

Katuvainen syntinen saa synnit anteeksi Hänen kalliissa veressään.

Kastetaan upotuskasteella

Raamatun lauseita

Rohkaisua Raamatun lauseilla

Jeesus merellä auttamassa, kun Pietari on vajoamassa aaltoihin

Jeesus majakka

Rohkaisuksi

Jeesus tulee takaisin noutamaan morsiamensa häihin

Jeesusovesta tulemalla olet Jumalanlapsi

Jeesus on tie, joka perille vie

Oma

Pyhän Hengen vertaus on kyyhkynen

Pyhäkirja

"Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen  Poikansa,  etti yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."  Joh, 3:16

 

Raamatun lupauksia

PIENOISEVANKELIUMI

Toivoa on